Cherry Picking DECO

Cherry Picking DECO

Sociālie tīkli

  • Facebook
  • Instagram
IzvēlneRādīt produktusNomas preču Grozs - €0.00

2015. gads- starptautiskais gaismas gads

Par godu gaismai, tās sniegtajām iespējām, tehnoloģijām, kas saistītas ar gaismu, šis gads ir izvirzīts par starptautisko gaismas gadu, kurā padziļināti izskata gaismas nozīmi cilvēku dzīvē.

Ikdienā izjūtam, ka saules gaisma priecē, uzlabo noskaņojumu; arī telpu noformējumā gaisma spēj ienest pavisam īpašu noskaņu. Gaisma ir efektīvs akcents svinību noformējumā –

sveču gaisma, prožektoru gaisma, spuldzīšu gaisma, un citu gaismas avotu radītais apgaismojums.

Dekori ar kuriem varam izgaismot svinību vietu:

Gaismas virtenes

Piedāvājums ir gana plašs. Virtenes vajadzētu izvēlēties ne vien vadoties pēc gaumes, bet arī to pielietojamības. Jāskatās vai tās paredzētas iekštelpām vai izmantošanai ārā, vai vada garums ļaus aizsniegt tuvāko kontaktligzdu, jeb jāparedz papildus pagarinātāji un strāvas sadalītāji. Virteņu klāstā ietilpst: klasiskās spuldzīšu virtenes, ko ierasti izmanto dekorējot Ziemassvētku egles, bumbiņu virtenes, kas pateicīgas ar plaši pieejamo krāsu paleti, spuldzīšu virtene, kas iestrādāta caurspīdīgā vadā – sevišķi noder pasākumiem ārā, dažādos laikapstākļos, virtene ar dažādiem oriģināliem abažūriem, kurus var darināt pats, vai atrast tieši pasākumam piemērotus, vai piemēram, spuldžu virtenes, kuras piemērotas dārza ballēm, vai citiem pasākumiem ārā.

Spuldzītes (Ziemassvētku)

Bumbiņu virtenes

Cherry Picking iespējams iegādāties virtenes ar 10, 20, 35, 50 gaismas bumbiņām un iznomāt svinībām  100 bumbu virtenes. Krāsas var komplektēt pēc vēlmes, gaumes un nepieciešamības gan veikalā Baznīcas ielā 37, gan internetā chepi.lv.

 

Spuldzīšu virtene iestrādāta vadā

Virtene ar dažādiem abažūriem

Spuldžu virtene

Cherry Picking DECO variet atrast bumbiņu virtenes, gan pirkšanai, gan nomai, spuldzīšu virtenes (klasiskās, matētās un tīkls) kā arī lielo spuldžu virtenes. Ja vēlies apskatīt, klikšķini šeit: virtenes.

Lai gaiši!

Atpakaļ
  • Nesenie raksti

  • Atslēgvārdi