Cherry Picking DECO

Cherry Picking DECO

Sociālie tīkli

  • Facebook
  • Instagram
IzvēlneRādīt produktusNomas preču Grozs - €0.00

Iekaramie dekori

Viens no šī brīža trendiem ir dažādi iekaramie dekori, kuri rada telpiskuma efektu un ļauj ar tiem variēt dažādās kombinācījās, kas paver plašas dekorēšanas iespējas.

Iekaramie dekori vairāk kalpo kā pamats, ko var apaudzēt ar ideju un redzējuma realizējumu.

Tā piemēram- koka trepes, vainagus, zarus, kas iekārti griestos, var izmantot par pamatu zaļajiem augiem vai ziediem, vai gaismas objektiem, kas karājas virs svinību galda un rada maģisku efektu.

Akcentējot kādu atsevišķu vietu ( foto vietas fonu, saldumu galdu, dāvanu galdu, apsveikuma vietu, bāru vai citu) var iekarināt šūpoles ar uzrakstiem, virtenēm, ziediem vai  piemēram, papīra dekorācijas, foto rāmīšus, kas izceļ pasākuma kopējo vizuālo noformējumu, vai papildina to.

Stikla dekori- burbuļi, vāzes, svečturi.

Gaisīgam un bruvīgam noformējumam var izmantot stikla burbuļus, iekarot tos krāsainās lentītēs, pērļu virtenēs vai caurspīdīgā makšķerauklā. Tajos var likt gan sveces, gan ziedus, gan abus kopā, ja izmanto LED sveces.

Tāpat dekorāciju klāstu var papildināt vāzes, kas piekarināmas tieši pie sienas vai iekaramas burciņas, augu  vai lentu virtenes, sapņu ķērāji…

Iekaramas dekorācijas variet atrast arī Cherry Picking DECO nomas katalogā.

Dekorus atrast var dekoru nomas sadaļā.

Sarunāt tikšanos, lai apspriestu dekorēšanas risinājumus un iespējas Jūsu pasākumam,- rakstot uz chepi.deco@gmail.com

Lai skaisti!

Atpakaļ
  • Nesenie raksti

  • Atslēgvārdi